Rekvisita og utstyrVi fører utstyr fra følgende grossister:

Kama Fritid

KAMA Fritid AB er en av Nordens ledende tilbehørsgrossister innen caravan- og bobilsektoren og har i mange år hatt et godt utviklet samarbeid med Europas ledende leverandører innen feltet caravan, bobil, camping og fritid.

Hovedkontoret er beliggende i Tenhult, Sverige, i nærheten av Jönköping hvorfra vi betjener det Svenske og Norske markedet. I Tammerfors, Finland finnes et KAMA datterselskap.

Sentrallageret i Tenhult, med over 4500kvm lagerareal, inneholder mer enn 8000 ulike tilbehørsartikler og der Tenhults gunstige geografiske beliggenhet i kombinasjon med rasjonell lagerhåndtering muliggjør raske leveranser til våre forhandlere. 

www.kamafritid.no

Maxfritid

Max Fritid AS er i Norge en av de store aktørene innen campingutstyr og tilbehør. Du finner produktene hos oss.
Max Fritid er en totalleverandør av campingtilbehør i Norge. Vi har ett forhandlernett som strekker seg over hele landet fra nord til syd. Vi samarbeider tett med alle ledende utstyrleverandører til camping og fritidsmarkedet i hele Europa.
 
Max Fritid holder til på Åndalsnes i Møre og Romsdal. Max Fritid har de siste årene ekspandert kraftig. Derfor har vi bygget ett nytt lagerlokale med lagerkapasitet på hele 4.000 kvm som vi tok i bruk høsten 2005. Dette fører til at vi nå lagerholder og leverer de 20.000 artiklene i vårt sortiment på en enda bedre måte! 

www.maxfritid.com