Fortelt


Den kjente Isabella kvaliteten ligger i detaljene

Isabella er kvalitet ned til minste detalj, med fokus på funksjonalitet og holdbarhet. Erfaring og know-how gjennom generasjoner ligger bak Isabellas unike patentløsninger, som letter livet for camperen. Kraftige og slitesterke materialer, moderne design og eksklusiv finish øker nytelsen på all den tid, du tilbringer i ditt utendørs oppholdsrom.

 

 Les mer om Isabella her

 

Inaca har i 2014 vært på det norske markedet i 15år og teltene er produsert i Barcelona i Spania. Modellene som selges i Norge er spesialtilpasset for det nordiske markedet. Produktutviklingen gjøres utfra ønsker vi får fra våre kunder.

Teltmarkedet har vært gjennom en stor endring. Når Inaca ble lansert i Norge, var det kun fortelt for campingvogner. Nå har vi også flere teltmodeller for bobil, samt veggsystemer for markiser.

Som nevnt er teltene produsert i Spania med tekstiler og glidelås fra ledene produsenter i bransjen. Stangsettene som benyttes blir produsert av Campion i Vejle i Danmark. Enkelte stangsett for bobiltelt blir produsert av markisefabrikkene.

Vi har samarbeid med systuer for reparasjon av telt over hele Norge.

 

Les mer om Inaca her

En campingferie tilbrakt i harmoni, fellesskap og i hyggelig samvær med barna dine gir fornyet energi. Og hvor tilbringes den bedre enn i forteltet...

Forteltet er dagligstue og spisestue, oppbevaringssted og møteplass – alt dette på en gang.

Det stiller krav til kvalitet og funksjonalitet – to ting Ventura kan gå god for – til og med til en fornuftig pris...

 

Les mer om Ventura her

Vi tar din ferie og fritid på alvor! Derfor tilbyr vi kvalitetsprodukter som øker ditt velvære når du har fri. Isocamp gir deg økt bruksverdi og komfort enten det er sommer eller vinter.

Siden 1993 har vi i ISOCAMP produsert "fortelt" til fornøyde campere over hele landet. Alle disse fornøyde kundene er den beste markedsføringen vi kan få og vi takker for den tilliten dere har gitt oss.

Den nye storstua har blitt en kjempe suksess for helårscamperene. Nå er det slutt med å pakke opp og ned på teltet. Her får du så godt som det lar seg gjøre en "mobil" hytte.

 

Les mer om Isocamp her