garanti

det er trygt å handle hos oss

Hos oss er fokuset at du som kunde skal få skikkelig oppfølging og god service også etter selve handelen. Vi setter stor pris på kundene våre og den personlige kontakten man får ved en handel hos oss. Vi ønsker at de skal føle seg trygge når de handler hos oss og vite at de får god oppfølging også etter handelen.

Vi har et autorisert verksted som gjør at vi kan tilby garanti på både nytt og brukt. Dette ved at vi gir full servicerapport ved utlevering av enheter hos oss. Ved klargjøring på enhetene som gjøres før de leveres til kunder går vi over og sjekker at alt er i orden og fungerer. De på verkstedet har mange sjekkpunkter som gås over ved en klargjøring som inkluderer blant annet fuktighetstest, gasstest, bremser, understell og alt øvrig som befinner seg innvendig og utvendig i enhetene.

Kjøpe nytt

Vi forhandler nye campingvogner og bobiler fra Kabe, Adria og Sun Living. Disse stiller med garanti når du kjøper fabrikknye enheter.

Garantien er jo en sikkerhet du som kunde har ved at det skal bli erstattet hvis noe ryker i stykker uten at det skyldes uforsvalg bruk før angitt tid er over. Dette er for at du skal slippe å ha noen bekymringer og kunne nyte campingturen til det fulle.

KABE har 2 års garanti og 7 års fuktighetsgaranti

Adria har 2 års garanti og 7 års fuktighetsgaranti

Sun Living- kjøretøy har 2 års garanti og 5 års fuktighetsgaranti

For at fuktighetsgarantien skal holde seg gyldig er det et krav at det utføres en fukttest årlig hos merkeforhandler.

Kjøpe brukt

Hos oss skal du også føle deg trygg når du kjøper en brukt campingvogn eller bobil. Brukte enheter får også en fullstendig sjekk før levering så du skal være sikker på at alt fungerer som det skal.

2-4 år gir 12 mnd garanti

5-7 år gir 6 mnd garanti

Hvis enheten er over 8 år gis 3 mnd garanti

Garantibetingelser

Vi har noen garantibetingelser som vi krever for at garantien skal gjelde. Dette er at enhetens serviceprogram følges og ved eventuelle utbedringer av feil må dette utføres hos oss.

Det finnes også noen unntak fra garantien og det er på slitedeler i enhetene som feks. vannpumpe, blandebatteri, gardiner, frostskader, etc. eller skader som har oppstått etter levering som skyldes uforsvarlig bruk. Garantien gjelder heller ikke på brukte telt eller markiser som følger med enhetene ved handelen.

Trenger du finansiering?

Vi tilbyr finansiering gjennom Santander