bobil til leie

Endelig har vi startet opp med utleie av bobil hos oss! 

Test campingferie i bobil!

Ønsker du å ta med deg huset på farten og med muligheten til å kunne reise hvor du vil? Da kan du leie en bobil hos oss og fullføre ferieplanene dine! Vi har drevet med utleie av campingvogner  i mange år og ønsker nå også å kunne tilby leie av bobil. Vi ønsker å gi deg muligheten til å nyte friheten det gir.

 

Priser:

For ukesutleie av vår bobil tar vi:
Høysesong (Mai-August) 15.000.-
Lavsesong (September-April) 9.000.-

Dette gjelder da fra mandag til mandag.

For langweekend:
Høysesong: 9000.-
Lavsesong: 6500.-

Du kan også bestille sluttrengjøring på forhånd hvis du ikke ønsker å gjøre dette selv. Pris: 1300.-

 

Jeg vil leie!

Send oss gjerne en forespørsel via dette skjemaet, så tar vi kontakt med deg. 

7 + 9 =

Sun Living S 70 SC

Årsmodell: 2021

Denne bobilen har en queensbed bak og senkeseng over sittegruppe. En moderne og romslig bil med stort bagasjerom for lagring under turen.

Førerkort kl. B og totalvekt: 3500kg

Nyttelast: 617kg

2,3L | 140HK motor

1 Gassflaske

Markise

4 sitteplasser og 4 soveplasser

2500km | uke

Automatisk girkasse

Betingelser for utleie

Ved leie av vår bobil må leietaker være fylt 25 år og hatt gyldig førerkort på førerkort klasse B i minst 3 år. Bompenger- og ferjekostnader vil leietaker bli fakturert i etterkant av leien.

I leieprisen er det inkludert 2500km i uken. Utover dette vil det bli belastet 3,50 kr pr km.

Bobilen vil bli levert ut med full drivstofftank og skal dermed også leveres tilbake med full tank etter endt leieperiode.

Innlevering: Skjer mandager klokken 09.00
Utlevering: Skjer mandager klokken 12.00

 

Når det kommer til å leie en bobil så har du som leietaker et ansvar under leieperioden. Dette ansvaret innebærer å håndtere bobilen forsiktig og med varsomhet, samt være oppmerksom i trafikken.

Leietaker har også ansvar for bobilen under leieperioden hvis det forekommer feilmeldinger på kjøretøyet, hvis det skulle være behov for å kontrollere/etterfylle nødvendig olje, spylevæske, frostvæske etc., eller andre oppståtte problem. Ved andre oppståtte problem eller hvis det oppstår situasjoner leietaker er usikker på hva han skal gjøre, så ber vi at leietaker kontakter oss. 

Vår bobil er både røyk- og dyrefri og krever at leietaker overholder dette.

Erstatning for eventuelt redusert bruk i leieperioden skjer kun hvis problemet blir meldt inn til oss med en gang hendelsen skjer, og ikke hvis det kun blir meldt inn ved innlevering.

I oppgitt leiepris er det inkludert kasko- og ansvarsforsikring.

Egenandelen ved ansvar- eller kaskoskade må leietaker betale egenandel på inntil kr 10.000.- pr skade.

Skulle det forekomme tyveri eller ran dekker forsikringen vår kun det utstyret som tilhører bobilen, og ikke det leietaker har med seg selv. Derfor er det anbefalt at leietaker har egen reiseforsikring.

Skulle det skje feil påfylling av drivstoff eller annen skade som leietaker er ansvarlig for og som ikke dekkes av kaskoforsikringen, må alle disse utgiftene dekkes av leietaker.

HUSK! Ved skade må det fylles ut skademelding.

Alle bestillinger er bindende og ved bestilling blir leietaker fakturert for et avbestillingsgebyr på 2000.- Alle bestillinger skal skje skriftlig via kontaktskjema eller e-post.
Etter bestilling vil du motta en bekreftelse fra oss på leie.

Både bestilling og avbestilling skal skje skriftlig. Benytt gjerne kontaktskjema på denne siden eller kontakt oss på mail. 

Hvis du har gjort en bestilling hos oss på leie og finner ut at du er forhindret i å benytte bobilen i den leide perioden ber vi deg ta kontakt så fort som mulig slik at vi kan prøve å finne en ny leietaker. 

Avbestilling innen 45 dager før leieperioden: 2000.- pr uke (bestillingsgebyr)
Avbestilling innen 15 dager før leieperioden: 50% av leiesum, så sant vi ikke finner en annen leietaker
Avbestilling senere påløper hele leiesummen, så sant vi ikke finner en annen leietaker

I vår bobil er det montert ei bombrikke i Norge og regningen for dette fakturerer vi leietaker i etterkant av leieperioden. Dette gjelder også for ferjekostnader. 

Når det kommer til parkeringsbøter, ulovlig fylling og bruk av avgiftsfri diesel, ulovlig bompassering etc. som leietaker ikke har gjort opp for vil leietaker bli belastet for i etterkant av leieperioden. 

Bobilen blir levert ut rengjort både innvendig og utvendig og skal leveres tilbake rengjort, samt tømming av både vanntank, toalett og gråvannstank. 

Ved manglende rengjøring belastes leietaker følgende: 
Innvendig: 2000.-
Utvendig: 1000.-
Ikke tømt toalett og gråvannstank: 1000.- 

Ønsker du sluttrengjøring av oss koster dette 1300.- og må avtales på forhånd. 

Ved vask av bobilen skal det kun brukes nøytral såpe og vann. Det skal ikke brukes kjemikaler eller høytrykkspyler, og den må ikke kjøres i vaskemaskin. Vinduene skal kun skylles med vann, og ikke gnis på da de blir veldig fort ripete.  

Skulle det oppstå skade, motorhavari eller lignende på bobilen i leieperioden gir ikke vi som utleier erstatning for dette. 

Når du leier bobilen vår er den utstyrt med blant annet markise, 1 gassflaske, strømkabel, sanitærveske, separat gråvannsdunk og nivåklosser. 

Markisen må brukes med varsomhet og forsiktighet. Markisen må aldri forlates utslått uten tilsyn. 

Startpakke kan kjøpes hos oss ved henting av bobilen. Den inneholder:
6 pk selvoppløselig dopapir
1 boks tabletter for toalettank
1 Oppvaskbørste med svamp
Pris: 289.-

Dette kan leies for 250.- hvis ønskelig:
Campingmøbler (1 bord og 4 stoler) 
Utvendig vaskebørste

 

Vil du kjøpe isteden?

Se hvilke vogner vi har inne til salg!