Sommer i landsbyen Ringebu

 

juli- medio august 2021

09.00-16.30

Landsbyen Ringebu

“Sommer i Landsbyen” blir arrangert i stedet for Ringebudagene og ordinær torghandel denne sommeren, med ulike tema og aktiviteter spredt ut over en lengre periode for å unngå folkeansamlinger. Ringebu Markedsforening vil utvikle Landsbyen Ringebu til it-stedet å besøke i Gudbrandsdalen i hele sommer! Her skaper vi et levende handelssentrum med lokale håndverksprodukter og lokalprodusert mat, samt aktiviteter for både små og store gjennom hele sommeren.

Landsbyen Ringebu er en levende landsby og om sommeren er det på torghandel hver lørdag i perioden juli – medio august. Torghandlere byr på husflidsprodukter, brukt og antikk, smykker, malerier, kaffe og vafler og mer, i tillegg til underholdning. Landsbyen Ringebu ble tildelt Statens bymiljøpris i 2011 for sine trivelige uterom og møteplasser. Det tradisjonsrike handelssentrumet ble grunnlagt i 1899. Landsbyen byr også på et bredt utvalg av spesialforretninger, blant annet Annis Pølsemakeri som har høstet en rekke gullmedaljer for sine pølser og kjøttprodukter.

Landsbygalleriet Ringebu er en utendørs, helårs- og heldøgns vandreutstilling, som inviterer deg som besøkende til en aktiv kulturopplevelse. På utvalgte husvegger i sentrum vil du finne unike fotografier fra lokale fotografer i Ringebu, i tillegg til èn gjestefotograf. Bildene blir byttet ut fire ganger årlig, og er dermed en dynamisk utsmykking av landsbyen.

Behov for service?

Ring oss på +47 61 28 18 20 eller bestill via vårt bestillingsskjema.