CARAVAN XPO X MEETING POINT, HELLERUDSLETTA

Bli med oss på årets Caravan Xpo, og la barna oppleve glede, latter og nye eventyr som vil skape minner for livet. Dette er en opplevelse du ikke vil gå glipp av!

14.sept - 17.sept 2022

TORSDAG - SØNDAG

HELLERUDSLETTA

TA GJERNE KONTAKT MED EN AV OSS UNDER MESSEN:

Henriette
Tlf.: +47 47706413
E-post: henriette@hagen-caravan.no

Dan-Eddie
Tlf.: +47 96923603
E-post: dan@hagen-caravan.no 

John
Tlf.: +47 90035750
E-post: john@hagen-caravan.no 

ÅRETS CARAVANMESSE

Uansett om du er nybegynner eller en erfaren reisende i bobil eller med campingvogn, er du varmt velkommen til Caravan Xpo 14.–17. september.

Årets caravanmesse nærmer seg med stormskritt og er du nysgjerrig på nyhetene for campingvogner- og bobiler, samt det som har naturlig tilknytning til dette i året som kommer er dette rett sted å besøke! Nyhet for året – ikke bare at messen finner sted i nye lokaler, men det er også bobil- og campingvognparkering. For NOK 300 per dag tilbyr vi bobil- og campingvognparkering rett utenfor Caravan Xpo, så du er aldri mer enn et steinkast unna begivenhetene.

På Caravan Xpo handler det ikke bare om å vise frem de nyeste og mest innovative produktene innen caravanlivet, det handler også om å skape et fellesskap for både barn, unge, voksne og godt voksne.

Bli med oss på årets Caravan Xpo, og la barna oppleve glede, latter og nye eventyr som vil skape minner for livet. Dette er en opplevelse du ikke vil gå glipp av!

Årets messe blir mer en opplevelsesmesse og disse punktene er trekkplastrene:

– Sjekk ut alle de nyeste modellene.
– Stort utvalg av campingvogner, bobiler og bybobiler!

– Harald Rønneberg og mange andre spennende foredragsholdere
– Alex Rosén leder lørdagens festarrangement med Loveshack
– Vennebyen-show og spennede aktiviteter for barna

– Park-Shuttle Assistanse med golfbiler

– Egen bobil- og campingvogn-parkering
– Restaurant og bar med utvidede åpningstider

 

Caravanmessen er en viktig arena for oss for å få vist oss frem og for å komme i kontakt med et større publikum. Vi fra Hagen Caravan – Henriette, John og Dan vil være til stede under hele messen på stand hos både Kabe, Adria og Sun Living!

Det er jo et hav av muligheter og løsninger å velge mellom, så ta gjerne kontakt med oss så kan vi bistå i å vise frem enhetene, svare på spørsmål og om ønskelig være delaktig i prosessen frem til det endelige valget. Vi kan faget vårt med over 25 års erfaring i bransjen.

Vi inviterer gjerne til en hyggelig campingprat hos oss så det er bare å ta kontakt med oss!

BOOK EN VISNING – VI SPANDERER BILLETTEN

Under hele messen fra torsdag til søndag er Henriette og Dan tilgjengelig for å ta imot dere som går med en tanke om å bestille deg en ny Kabe eller Adria campingvogn eller bobil for sesongen 2024. Hvis tanken er så stor at du har en intensjon om å investere i campingdrømmen for 2024 og ønsker å gjøre det hos oss så ta gjerne kontakt med oss før messen slik at vi kan tilby deg billett. 

Vi ønsker at du skal kunne få svar på de spørsmålene du måtte ha og vil derfor være tilgjengelige for våre kunder. 

 

8 + 14 =

NYHETER OG STAND HOS KABE OG ADRIA

Under årets caravanmesse stiller selvfølgelig både Kabe og Adria med egen stand hvor de vil vise frem nyhetene sine for året som kommer – 2024! Vi vil være til stede under deres stand hele messen behjelpelige med å svare på spørsmål og book gjerne en visning med oss på forhånd med å ta kontakt med en av oss. Vår kontaktinformasjon finner du til venstre på siden her!

Mange gjør allerede en research før de kommer på messen, men er du også nysgjerrig på blant nyhetene Kabe vil vise frem denne helgen kan du klikke deg inn på deres hjemmeside:

Billetter kan kjøpes online!

Behov for service?

Ring oss på +47 61 28 18 20 eller bestill via vårt bestillingsskjema.