tips til førstegangskjøpere

Det føles kanskje ut som et hav av valgmuligheter- men her kan du få noen tips som kan gjøre valget enklere!

Tips til førstegangskjøpere

Etter året og campingsesongen 2020 ser vi at det spesielt har kommet flere førstegangskjøpere inn på markedet for kjøp av både brukte og nye campingvogner, og bobiler ikke minst. Det er også kunder i alle aldre.

Det vi sitter med et inntrykk av fra de som er førstegangskjøpere kan være at de føler det er et hav av valgmuligheter og at de er usikre på hvor de skal begynne for å finne ut hvilken enhet som passer dem og deres behov.

Vi har derfor lyst til å dele noen punkt som vi tenker kan være fine å tenke igjennom og som kan være med på å hjelpe å snevre inn valgmulighetene.

Hvor mye penger har du lyst til å bruke på det å kjøpe deg en ny eller brukt enhet?

Hvor mye kommer den til å bli brukt- både sommer og vinter?

Hvor mange faste sengeplasser ønsker du å ha?

Hvor tung enhet kan du kjøre med ditt førerkort eller vektbegrensning på bil?

Så hvis du tenker igjennom disse spørsmålene vil du forhåpentligvis kunne få et litt mer tilpasset søk når du ser etter en enhet. Prisen vil jo gjenspeile om du ønsker å få kjøpt en brukt eler ny enhet, hvor mange faste sengeplasser og totalvekt vil kunne gi pekepinn på størrelse, og hvor mye og når den blir brukt kan begrense valget mtp. fyringsmuligheter i enheten.

Vi hjelper deg gjerne i denne prosessen for å finne ut hvilken campingvogn eller bobil som er ditt drømme fritidshjem på hjul- så ta gjerne kontakt med oss!

Behov for service?

Ring oss på +47 61 28 18 20 eller bestill via vårt bestillingsskjema.