NYTTÅRSMESSE 2024

 

11.-13. JANUAR

Tors: 09-17, Fre: 09-17, Lør: 10-14

Arsenalvegen 4, 2630 Ringebu

Vi kickstarter det nye året med å ha en storslått salgsmesse i Gudbrandsdalens eneste caravansenter. Dette vil du ikke gå glipp av!

Denne salgsmessen går av stabelen andre helgen i januar – altså fra torsdag 11.januar – til lørdag 13.januar. 

Vi går mot lysere tider og vi håper dere gleder dere like mye som oss til både våren, sommeren, sol, varmere vær, ferieturer og alt det gode vi har i vente! Hvis du ser for deg sommeren i en ny campingvogn eller bobil kan det være lurt å planlegge allerede nå slik at alt ligger til rette for at feriedrømmen blir slik man ser for seg. 

Utstillingshallen vår bugner av flotte enheter fra både Adria og Kabe og denne helgen vil det være gode rabatter og kampanjer å benytte seg av. Vi har også noen brukte enheter inne på lager som kan være verdt å ta en titt på!

Er du forhindret i å besøke oss denne helgen, men fortsatt er nysgjerrig på tilbudene vi kjører? Fortvil ikke! Send oss en e-post eller ta kontakt per mail så stiller vi opp med uforpliktende tilbud og svarer selvfølgelig på alt det du måtte ha av spørsmål. 

2023 var året vi bygde og åpnet et nytt, stort anlegg hvor du finner både utstyrsbutikk, utstillingshall med campingvogner og bobiler, verksted med vaskehall og vi får også på plass en tømmestasjon. Vi ønsker dere alle velkommen til oss denne helgen! 

Vi serverer kaffe, te og noe godt å bite ti!

 

KONTAKTSKJEMA

Fyll gjerne inn informasjonen din i kontaktskjemaet hvis du ønsker å bli kontaktet av en av våre selgere for å kunne gi deg et uforpliktende tilbud på en ny eller brukt campingvogn eller bobil!

15 + 14 =

Behov for service?

Ring oss på +47 61 28 18 20 eller bestill via vårt bestillingsskjema.