RESPO

Respo Haagised ble grunnlagt i 1990 og i dag produseres det ca. 200 ulike hengermodeller som selges i hele Europa.
Vi tror at vår utvikling og suksess vil fortsette å avhenge av de mange tusener som velger å kjøpe Respo tilhengere og vi har derfor fult fokus på våre kunder.

Hovedoppgaven til Respo Haagised AS er å produsere, selge og reparere hengere for biler, samt å tilby ekstrautstyr til tilhengere og forsyne ettermarkedet med deler.
Gjennom å være forhandler av Respo ønsker vi å kunne tilby våre kunder høykvalitetsprodukter.

Vi har et lite utvalg stående hos oss på lager, men vi kan få tak i tilhengere i alle størrelser og fasonger på kort tid. Ta kontakt for en hyggelig tilhengerprat!

Et utvalg tilhengere

750M271T125

En liten, men stor henger. Innvendig mål er 2.65×1.25. Denne hengeren er et godt valg om du trenger en henger som er smal bak bilen, men som allikevel rommer mye og har et allsidig bruksområde. Manuell tipp og frem og bakluke som kan legges ned er standard.

1350M351T150

En utrolig sterk og solid ramme som er varmgalvanisert. Sidekarmer og skjermer er laget av høykvalitets stål med belegg i Magnelis®, som er 3 ganger mer motstandsdyktig mot korrosjon enn vanlig stål som brukes. Solide torsjonsakslinger, sammen med vanntette nav og balanserte dekk gir hengeren en høy slitestyrke og sørger for gode kjøreegenskaper. Finerbunnen er ikke bare vannfast men også dekket med et sklisikkert mønster.

2000P332T150

En henger i høy kvalitet med innovative løsninger. Karmer og lemmer er laget av en hel stålplate og viktige komponenter, som bunn og sidekarmer, er festet sammen med HuckLok® bolter, som er vibrasjonssikre. Overflater er i høykvalitetsstål med belegg i Magnelis®, som er 3 ganger mer motstandsdyktig mot korrosjon enn vanlig stål som brukes. Doble torsjonsakslinger gir høy pålitelighet og bedre stabilitet på ulendt dekke.

Vil du kjøpe nå?

Se hvilke vogner vi har inne til salg!