VI HAR FLYTTET!

 

VI HAR FLYTTET

Vi har nå endelig flyttet inn i våre nye lokaler og kan ta dere imot i Arsenalvegen 4, 2630 Ringebu!

Her har vi fått flyttet alt inn i samme bygg så her finner du en stor utstyrsbutikk, innendørs utstillingshall og verksted.

Et nytt kapittel 

I hele 27 år har Hagen Caravan AS eksistert og hatt beliggenhet rett ved E6 i Ringebu Sentrum. En flott beliggenhet med tanke på nærhet til hovedveien og 40 sone rett utenfor døren, men mangelen på større plass og muligheten for utvidelse har ligget og ulmet i bakhodet i mange år.

Vi er derfor svært stolte, spente og veldig ydmyke når vi nå ønsker å fortelle dere at vi har åpnet vårt nye lokale!Det er fortsatt i umiddelbar nærhet – det er kun snakk om 5 minutter lenger nord, fortsatt liggende ganske nærme E6, men til vår store begeistring med bedre av- og påkjøring for store kjøretøy og mye større plass enn før!

Med større plass enn før vil det resultere i at vi kan be dere inn i en innvendig utstillingshall, større utstyrsbutikk med mer utvalg enn før, større verksted slik at vi kan dekke mer av ettermarkedet og med en tømmestasjon hvor du kan bli kvitt gråvannet eller fylle på med ferskvann. Vi vil også starte mer opp med salg av bobiler når vi kommer i nye lokaler, og har allerede flere nye Adria bobiler i bestilling til neste år.

Nytt bygg på 1440kvm

Stor utstyrsbutikk

Stor parkering

Innendørs utstillingshall

Tømmestasjon

Nytt verksted

Behov for service?

Ring oss på +47 61 28 18 20 eller bestill via vårt bestillingsskjema.